Välkommen
Om oss
Lunch
Middagsmeny
Nyår
Ölprovning
Ölprovning
Petit 5.1
Standard 8.2
Grande 10.2
Dryck
Våra drycker
Fatöl
Flasköl
Viner
Nyheter
Club caveau
Konferens
Information
Bokningsförfrågan
Bilder
Priser
Öppettider
Rundtur...
Rundtur
Bildgalleri
Karta
Bordsbokning
Boka ölprovning
Nationaldagen
2018-06-05 00:34
Vi kommer ha stängt under nationaldagen den 6 juni. Duvel Café kommer dock ha öppet från kl. 14:00. Varmt välkomna!
Halloween
2019-10-31 14:49
Bu på er. Dessa tre spöklika och skrämmande brygder kommer att finnas för avsmakning på denna veckas halloweenistiska Skrubbetorsdag! Varmt välkomna!
Hösten är här
2019-09-18 18:12
Nu har den kalla nordanvinden gett sig tillkänna och hösten är i antågande. I och med detta serverar vi nu från vår höstmeny med smaker som hör säsongen till.
Säsongspremiär för Södvik Säsong 2019
2019-09-05 15:48
Ikväll (tosdagen den 5 september) kopplar vi på det första fatet av årets upplaga av Södvik Säsong. Detta är ett öl allas vår egen barchef Jens Skrubbe och hans kumpaner bryggt på Eskilstuna Ölkultur. Detta är tionde året i rad de brygger denna skördeöl inspirerad av vallonsk bondölstradition. Torr, fruktig och smakrik.
EXKLUSIV ÖLPROVNING
2019-08-23 11:40
Vi har kommit över ett fåtal flaskor av hela åtta stycken blandningar av en legend inom den belgiska ölvärlden. Hans namn är Ulrich Kremer och hans enmansblanderi är döpt till Huisstekerij h.ertie. Därför kommer vi under hösten hålla två provningar där vi smakar av alla åtta varianter. För att förtydliga kommer man alltså få prova alla åtta varianter vid båda provtillfällena. Den första provningen kommer att gå av stapeln torsdagen den 12:e september med start kl 20:00 och den andra provningen den 31:e oktober också den med start kl 20:00. Självklart håller vi till på Pressklubben och priset är 1200:- per plats. För att anmäla sig skickar man mig ett mejl till info@pressklubben.se
ÖPPET IGEN
2019-08-13 10:00
Från och med idag slår vi upp portarna igen efter en härlig sommarledighet. Varmt välkomna!
Sommaröppet på Duvel Café
2019-07-05 13:13
Vi har öppet hela sommaren på Duvel Café såväl lunch som middag. Pressklubben håller stängt från och med 6 juli och öppnar åter tisdagen den 13 augusti kl. 11:00. Glad sommar!
KÖTTVECKOR 11-28 juni
2019-06-05 16:54
Vi på Pressklubben tycker väldigt mycket om kött. Därför har vi valt att mellan 11-28 juni servera lite extra av det som ligger oss närmast om hjärtat. Vi kommer utöver vår ordinarie middagsmeny servera några noga utvalda premiumstyckningsdetaljer med passande tillbehör.
Sparrisveckor 7 maj - 10 juni
2019-05-02 19:54
Nu är våren och säsongen för den vita sparrisen äntligen kommen! Det firar vi med att under fem veckor erbjuda sparris tillagad och serverad på en rad olika sätt.
1 maj
2019-04-30 14:56
Vi har stängt under 1 maj. Duvel Café är öppet från kl. 11:30 till sent.
Spansk lunchvecka 8 - 12 april
2019-04-03 17:20
Våren börjar så sakteliga ta form och strax kan den kommande semestern skönjas i tunnelns slut. Vi på Pressklubben vill bidra till dessa tankar på värme och sol genom att erbjuda er spanska smaker under lunchen mellan den 8-12 april. Vår köksmästare Fredrik Kullberg har drivit gastrokrog i Spanien under nio år och vill delge er några av sina absoluta favoriter från den Iberiska halvön. Bienvenida!
Födelsedagsfat!
2019-03-14 21:19
Torsdagen den 21 mars fyller vår eminente barmästare Jens Skrubbe år. Vi kommer då att koppla en uppsjö av fat på Pressklubben som Jens antingen har varit med och producerat eller gillar väldigt mycket eller som aldrig förr har serverats i Sverige.
Alla hjärtans dag
2019-02-05 12:50
Torsdagen den 14 februari firar vi kärleken på Pressklubben. Dagen till ära serverar vi en specialkomponerad 3-rättersmeny.
BRYGGERIBESÖK 24/1
2019-01-17 16:16
Vi är glada att kunna annonsera att på torsdagen den 24 januari får vi bryggeribesök till Pressklubben. Vi gästas av det innovativa och fantastiska Brouwers t'Verzet som har packat hela väskan full med fat. Det blir mer eller mindre en total tap take over och vi kommer att koppla åtminstone 15 olika produkter på kranarna. Väl mött!
Öppet igen
2019-01-09 19:59
Nu är det 2019 och vi har äntligen öppnat igen! Vi ser fram emot en ölspäckad säsong. Samtidigt som vi välkomnar er säger vi även hej till vårt nya Pressklubbenglas. Väl mött!
Nyårssupé
2018-10-26 23:34
Glöm stressen och förberedandet inför det nya årets ankomst och kom till oss. Vi har komponerat en spektakulär femrätterssupé med passande drycker därtill. Skäm bort er själva och tillbringa årets sista timmar med oss och goda vänner.
Sverigepremiär!
2018-10-11 14:08
Vi är väldigt stolta över att kunna annonsera att vi som första krog i Sverige får möjlighet att servera Tilquin Pinot Gris och Tilquin Groseille Rouge. Lägg därtill att vi även kommit över den senaste utgåvan av Tilquin Pinot Noir. Vi kommer även servera dessa på glas under kvällen (torsdag 11/10) Varmt välkomna!
Kött på Pressklubben!
2018-10-05 13:37
Under vecka 41 (8 - 13 oktober) serverar vi en specialkomponerad 3-rättersmeny för er som älskar kött. Huvudrätten består av en hängmörad svensk entrecôte på ben om ca 1 kg som serveras parvis. Självfallet har vi även tagit fram passande ölrekommendationer till menyn.
ÄNTLIGEN!
2018-09-26 14:14
På torsdagden 27/9 kommer vi ha nöjet att som enda krog i Sverige kunna servera dessa prestigelambicer från det magiska Bokkereyder. Väl mött!
Höstmenyn är här
2018-09-18 13:06
Nu står hösten för dörren och i samband med solens sista strålar släpper vi idag, tisdagen 18/9, vår höstmeny med rätter som hör säsongen till! Vad sägs om en kantarelltoast på surdegsbröd, gösfilé med saltbakade betor eller vår egen vildsvinskorv med gräddkokt karljohan?
Skrubbetorsdag
2018-08-23 11:18
Ikväll är det ånyo Skrubbetorsdag. Tillsammans med mig sig har han bland annat Tilquin Mûre och Alexander Rodenbach på fat samt ett gäng flaskor La Rulles Pils Imperialé vilket man kan köpa på glas. Vi ses!
Sommar
2018-06-19 16:51
Nu är äntligen sommaren här och så är även vår sommarmeny med smaker som hör säsongen till. Denna meny kommer gälla fram till den 6 juli. Varmt välkomna!
Nationaldagen
2018-06-05 00:34
Vi kommer ha stängt under nationaldagen den 6 juni. Duvel Café kommer dock ha öppet från kl. 14:00. Varmt välkomna!
Sparrisveckor 4 maj - 9 juni
2018-04-27 12:00
Nu är våren och säsongen för den vita sparrisen äntligen kommen! Det firar vi med att under fem veckor erbjuda sparris tillagad och serverad på en rad olika sätt.
Tap-Take-Over med Vezet
2018-03-28 14:29
Trots att det är skärtorsdag kommer vi ha en tap-take-over med brygder från Verzet! Förutom ölen på bilderna kommer det även att kopplas några ovanligare produkter från dessa unga mäns digra utbud. Vi ses!
Mini-Tap-Take-Over
2018-03-15 12:01
Ikväll och några kvällar framöver får vi flytande besök från det Brysselbelagda bryggeriet De La Senne.
Menybyte idag 14/3
2018-03-14 10:17
Nu lämnar vi vintern bakom oss och presenterar vår tidiga vårmeny. Varmt välkomna!
Alla hjärtans dag
2018-02-09 18:05
Onsdagen den 14 februari infaller Alla hjärtans dag! Denna kväll hyllar vi kärleken och erbjuder en specialkomponerad trerättersmeny.
En syrlig kväll på Pressklubben
2018-02-02 21:21
Torsdagen den 8:e februari drar Pressklubben igång ett kalas med en uppsjö av Belgiens syrliga produkter. De flesta av dessa gudomliga brygderna kommer även att serveras på glas under denna kväll tillägnad lambicer, oud bruins och versnijbiers. Väl mött!
Öppet som vanligt
2018-01-09 13:49
Nu har vi öppet med ordinarie öppettider igen. Varmt välkomna!
Nyårsöppet
2017-12-21 12:43
Skäm bort er själva och låt oss ta hand om er under årets sista timmar. I år har vi nyårsöppet!
Öppet i mellandagarna
2017-12-21 10:15
Vi har i år öppet kvällstid under mellandagarna. Varmt välkomna!
Julöl
2017-12-07 20:20
Julen närmar sig med stormsteg och vi har fyllt kylarna med massvis av olika julöl.
5-årskalas för skrubbe.com
2017-11-07 13:21
På torsdag ska vi fira att vår beer manager Jens Skrubbes belgiska ölblogg fyller 5 år!
Wadesda-torsdag
2017-09-21 14:42
På torsdag kommer vi att servera två fantastiska och udda produkter signerade Brasserie de la Senne.
Möt hösten på Pressklubben
2017-09-08 17:36
Ur säsongens outsinliga skafferi har Charan Hargsjö valt ut de mest härliga råvaror som han med kärlek förädlat till rätter som passar alla smaker.
Sverigepremiär för Siphon 31/9
2017-08-28 15:31
Som första krog i Sverige har vi glädjen att kunna servera fem olika brygder på både fat och flaska från det blott ett år gamla bryggeriet Siphon.
Sommar
2017-07-07 23:00
Vi har öppet hela sommaren på Duvel Café såväl lunch som middag. Pressklubben håller stängt från 8 juli och öppnar åter onsdagen den 16 augusti kl. 11:00. Varmt välkomna!
Midsommar
2017-06-21 15:52
Nu vankas det snart midsommar och vi önskar er en god sådan! Vi tar tillfället i akt och kopplar Rodenbach Vintage som passar exemplariskt till högtidens mat men även som en god kompanjon i sin ensamhet.
1 Maj
2017-04-27 17:42
Vi kommer i år att hålla öppet på Duvel Café under 1 maj.
Bryggeribesök och bryggmästarmiddag!
2017-03-24 09:05
Torsdagen den 6:e april, får vi ånyo besök av det fenomenala Brysselbryggeriet De la Senne! I bagaget har de med sig ett gäng olika varianter av deras gedigna utbud plus att vi kommer att komplettera med det vi redan har i gömmorna.
Grattis man in the moon
2017-02-16 20:16
Sveriges bästa ölrestaurang 2014, 2015 och 2016!
All hjärtans dag
2017-02-08 16:51
Denna kväll hyllar vi kärleken och erbjuder en specialkomponerad trerättersmeny
Världspremiär
2017-02-07 16:39
På torsdag 9/2 k.l 17:00 är det ett stort nöje att som första krog få presentera den hjortronspäckade syrligheten Cuvée Sofie Cloudberrries.
Gästfat ikväll
2017-02-02 15:28
Ikväll 2/2 kommer vi bland annat att koppla dessa fyra gästfat. En härlig blandning av ljust och mörkt, starkt och svagt. Välkomna!
Dolle på fat
2017-01-26 15:56
Äntligen! Ikväll 26/1 kommer dessa fyra fatöl att kopplas och för att understryka deras unicitet är det något vår beermanager Jens Skrubbe har väntat på i 15 år. Varmt välkomna!
Skrubbe 15 år i baren
2017-01-11 12:12
På torsdag 12/1 firar vi att Jens Skrubbe har jobbat på Pressklubben i 15 år! Det blir bland annat fyra brygder han har legat bakom under 2016 samt en massa annan skön öl. Lägg därtill lite livemusik och vi har en helkväll värdig en moppegubbe!
Nyårssupé på Duvel Café
2016-12-19 16:33
Skäm bort er själva och låt oss ta hand om er under årets sista timmar. Unna er en smäktande och specialkomponerad femrätterssupé fylld av allsköns läckerheter.
Öppettider under Jul och Nyår
2016-12-19 15:13
Vi har ändrade öppettider under Jul- och Nyår
Spontan- och Sourvecka
2016-10-11 11:34
Med start torsdagen den 13:e oktober kl. 17:00
Beer Makers Dinnner med De la Senne
2016-09-29 20:00
Torsdagen den 29:e september får vi celebert besök av två bryggare från det belgiska bryggeriet Brasserie de la Senne
Ny höstmeny!
2016-09-06 15:49
Sakteliga kryper hösten inpå oss och fåglarna har börjat packa. Skogarna och sjöarna dignar av läckerheter som vår kökschef har komponerat en magisk höstmeny av! Låt er väl smaka.