Det firar vi med att arrangera en Tap-Take-Over och en Beer Makers Dinner bestående av 5 specialkomponerade rätter ackompanjerat av 8 fantastiska brygder från bryggeriet.
Middagen startar klockan 20:00 och kostar inklusive ölen 695:- per kuvert.
Anmälan sker på info@pressklubben.se
(Observera att antalet platser är begränsade)
MENY
SAINT MARCELLIN TVÄTTAD I JAMBE DE BOIS
- JAMBE DE BOIS
CRÈME NINON À LA SAISON DU MEYBOOM
med mynta och äppelrökt bacon
- SAISON DU MEYBOOM & BRUXELLENSIS
KNAPERSTEKT ANKBRÖST MED POMME ANNA,
Zinnebirglaserade björnbär och timjanrostade morötter
- ZINNEBIR & SCHIEVE TABARNAK
KÖRSBÄRSTARTE PÅ STOUTERIK
med inkokta körsbär, körsbärsglass och vispad grädde
- STOUTERIK & ZINNEBIR X-MAS
TRUFFES AU CHOCOLAT AVEC BRUSSELEIR
- BRUSSELEIR
Jens Skrubbe