Duvel Café
Spara som pdf

Lunch

«  Vecka 25262728  »
25 26 27 28 

Pressklubbens lunchmeny är influerad av fransk cuisine och svensk husmanskost. Salladsbuffé, nybakat bröd och kaffe ingår. Allt smakfullt presenterat för såväl stora sällskap som små grupper, eller helt enkelt mol allena. Passa på att avnjuta kaffet med en belgisk chokladtryffel.

 

Lunchen serveras mellan kl. 11:00-14:00.

Veckans lunchmeny 125:-

Måndag 19/6
Panerad sejfilé med västkuströra, kokt potatis och broccoli
Isterband med persiljestuvad potatis, rödbetor och saltgurka

Tisdag 20/6
Örtöverbakad koljafilé med kokt potatis, vitvinssås och broccoli
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon

Onsdag 21/6
Halstrad regnbågsfilé med gräslökshollandaise, kokt potatis och sparris
Örtmarinerad svensk gårdskyckling med grönsaksris, bakat tomat och sweet-chilicrème

Torsdag 22/6
Ångad torskfilé med ägg, räkor, brynt smör, broccoli och färskpotatis
Wallenbergare med gräddsås, gröna ärtor, rårörda lingon och potatispuré

Fredag 23/6
Stängt

Måndag 26/6
Spättafilé med räkor, brynt smör, färskpotatis och vitvinssås
Flygande Jacob med ris

Tisdag 27/6
Halstrad regnbågsfilé med musselsås, blåmusslor, broccoli och kokt potatis
Lammfärsbiff med rostad potatis, olivsky och grekisk sallad

Onsdag 28/6
Stekt makrillfilé med färskpotatis, rostade grönsaker och rostad vitlökssås
Rostbiff med tysk potatissallad, friterad schalottenlök och saltgurka

Torsdag 29/6
Torskfilé med fänkålssås, kokt potatis, räkor och bladspenat
Wallenbergare med gräddsås, gröna ärtor, rårörda lingon och potatispuré

Fredag 30/6
Dillbakad sejfilé med hummersås, kokt potatis och broccoli
Grillad fläskkarré med aromsmör, rödvinssås, bakad tomat och klyftpotatis

Tyvärr finns ingen lunchmeny inlagd för vald vecka. Ring oss på 08-23 69 70 eller kom in till oss för mer information om denna veckas lunchmeny.
Tyvärr finns ingen lunchmeny inlagd för vald vecka. Ring oss på 08-23 69 70 eller kom in till oss för mer information om denna veckas lunchmeny.

Serveras hela veckan

Veckans vegetariskaRostade rotfrukter med chèvre, ruccolasallad, hasselnötter och paprikagremoulata
125:-  
Veckans salladCaesarsallad med grillad och örtmarinerad kycklingfilé
195:-  
Gravad laxmed dillstuvad färskpotatis, mixsallad och senapssås
205:-  
Musslor1 kg Moules Classique med pommes frites och majonnäs
195:-  
KorvHeberleinkorv med fläsksida, sauterad savoykål, senapspuré och ölsky
185:-  
Skomakarlåda
225:-  
Vasagatan 50, Stockholm | 08-23 48 70 | info@pressklubben.se