Duvel Café
Spara som pdf

Lunch

«  Vecka 3456  »
3 4 5 6 

Pressklubbens lunchmeny är influerad av fransk cuisine och svensk husmanskost. Salladsbuffé, nybakat bröd och kaffe ingår. Allt smakfullt presenterat för såväl stora sällskap som små grupper, eller helt enkelt mol allena. Passa på att avnjuta kaffet med en belgisk chokladtryffel.

 

Lunchen serveras vardagar mellan kl. 11:00-14:00.

Veckans lunchmeny 135:-

Måndag
Pocherad koljafilé med ägg, stuvad spetskål och kokt potatis
Köttbullar med potatispuré, gräddsås, lingon och pressgurka

Tisdag
Senapsmarinerad strömmingsfilé med kokt potatis, brynt smör och lingon
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon

Onsdag
Halstrad laxfilé med kokt potatis, broccoli och sikromshollandaise
Coq au vin med ris och riven pepparrot

Torsdag
Dillbakad sejfilé med vitvinssås, chilistekt blomkål och kokt potatis
Wallenbergare med gräddsås, gröna ärtor, rårörda lingon och potatispuré

Fredag
Pocherad torskfilé med citronsmörssås, sockerärtor, räkor och dillpotatis
Ugnsbakad svensk gårdskyckling med rostade rotfrukter, bakad tomat och salviasky

Måndag
Panerad sejfilé med dillpotatis, curryremouladsås, broccoli och citron
Plommonspäckad fläskkarré med rostad potatis, haricots verts och timjansky

Tisdag
Halstrad laxfilé med kokt potatis, sandefjordssås, kräftstjärtar och bladspenat
Hjortkalops med kokt potatis och inlagda rödbetor

Onsdag
Stekt strömmingsflundra med potatispuré, purjolök och anjovisgrädde
Flygande Jacob med ris, banan och jordnötter

Torsdag
Parmesanbakad torskfilé med musselsås, fänkålssallad och dillpotatis
Wallenbergare med gräddsås, gröna ärtor, rårörda lingon och potatispuré

Fredag
Asiatisk fiskgryta med aioli och krutonger
Fläskschnitzel med stekt potatis, kaprissky, ärtor och citron

Tyvärr finns ingen lunchmeny inlagd för vald vecka. Ring oss på 08-23 69 70 eller kom in till oss för mer information om denna veckas lunchmeny.
Tyvärr finns ingen lunchmeny inlagd för vald vecka. Ring oss på 08-23 69 70 eller kom in till oss för mer information om denna veckas lunchmeny.

Serveras hela veckan

Veckans vegetariskaVegetarisk gröncurrygryta med jasminris, tofu och koriander
135:-  
Veckans salladChèvre- och prosciuttosallad med rödbetor och gremoulatadressing
175:-  
Musslor1 kg Moules Classique med pommes frites och majonnäs
195:-  
KorvHeberleinkorv med fläsksida, sauterad savoykål, senapspuré och ölsky
175:-  
Skomakarlåda
225:-  
Vasagatan 50, Stockholm | 08-23 48 70 | info@pressklubben.se