Duvel Café
Spara som pdf

Lunch

«  Vecka 78910  »
7 8 9 10 

Pressklubbens lunchmeny är influerad av fransk cuisine och svensk husmanskost. Salladsbuffé, nybakat bröd och kaffe ingår. Allt smakfullt presenterat för såväl stora sällskap som små grupper, eller helt enkelt mol allena. Passa på att avnjuta kaffet med en belgisk chokladtryffel.

 

Lunchen serveras vardagar mellan kl. 11:00-14:00.

Veckans lunchmeny 135:-

Måndag
Ångad torskfilé med kokt potatis och ägg- och persiljesås
Pytt i panna med rödbetor och äggula

Tisdag
Ångad laxfilé med potatispuré, gräslökssås och broccoli
Stekt kycklingfilé med rotfrukter och timjansky

Onsdag
Pocherad sejfilé med kokt potatis, spenatsås och mangold
Helstekt fläskkarré från Stomme gård med rostad potatis, brysselkål och rödvinssås

Torsdag
Halstrad röding med kokt potatis, sojabönor och skirat smör
Wallenbergare med gräddsås, gröna ärtor, rårörda lingon och potatispuré

Fredag
Ugnsstekt koljafilé med potatispuré, ärtor och vitvinssås
Pannbiffar med kokt potatis, champinjonsås och

Måndag
Torskfilé med vitvinssås, kokt potatis och broccoli
Köttbullar med potatispuré, rårörda lingon, gräddsås och pressgurka

Tisdag
Ångad sej med dillpuré, fänkålssås och sockerärtor
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon

Onsdag
Fisk- och skaldjursgryta med aioli
Örtmarinerad kyckling med rotfrukter och timjanssås

Torsdag
Ugnsbakad spättafilé med hummersås och kokt potatis
Wallenbergare med gräddsås, gröna ärtor, rårörda lingon och potatispuré

Fredag
Halstrad lax med spenat, skaldjurssås och potatismos
Honungsbakad fläskkarré med brysselkål, kokt potatis och rödvinssås

Tyvärr finns ingen lunchmeny inlagd för vald vecka. Ring oss på 08-23 69 70 eller kom in till oss för mer information om denna veckas lunchmeny.
Tyvärr finns ingen lunchmeny inlagd för vald vecka. Ring oss på 08-23 69 70 eller kom in till oss för mer information om denna veckas lunchmeny.

Serveras hela veckan

Veckans vegetariskaHalloumi med bakade betor, confiterade tomater och paprikaaioli
135:-  
Gravad lax- och räkrörapå levainbröd
190:-  
Kantarelltoastpå surdegsbröd med riven Vesterhavsost
och parmaskinka
240:-  
Kantarellsoppamed smörstekt levainbröd
190:-  
Vildsvinskorvmed karljohanssvampssås, rostade rotfrukter och äpple
250:-  
Vasagatan 50, Stockholm | 08-23 48 70 | info@pressklubben.se