Duvel Café

Konferera på Pressklubben

Konferenslokalerna, som är inhysta i Pressklubben är nyrenoverade, fullt utrustade och har wifi. På Pressklubben kan ni boka in allt från stora som små presskonferenser, personliga intervjuer i något av våra bås eller en intim styrelsemiddag i vårt chambre séparée. Emil Hammer presenterar en matupplevelse i form av en tvårätterslunch med förstklassiga råvaror.

Avsluta gärna er konferens med att boka in en middag eller belgisk ölprovning med någon av våra professionella provningsledare.

 

Lokalerna

Stora valvet – Här kan ni konferera upp till 30 personer i privat miljö i en lokal med anor från 1800-talet. Tillgång till projektor, whiteboardtavla samt wifi. 


Lilla valvet – Denna lokal, som även går att boka som grupprum till stora valvet, inrymmer upp till 10 personer. Skrivtavla och wifi. 


Vinterträdgården - Vår största lokal som har en kapacitet på 40 personer. Här finns tillgång till projektor, whiteboardtavla och wifi. 


Bås – Utmärkt för möten eller intervjuer för sällskap mellan 2-5 personer. Tillgång till wifi.


Chambre séparée – Vår mysigaste del av Pressklubben för grupp upp till 8 personer.

 

Festvåningen

Vinterträdgården och Stora valvet går att abonnera till privata tillställningar och företagsevent. Konferens, middag, ölprovningar eller after work mingel. Givetvis kan vi skräddarsy er kväll efter specifika behov och förfrågningar.

 

Bokningsförfrågan

Gör en bokningsförfrågan för konferens via formuläret nedan, vi mail till info@pressklubben.se eller ring oss på telefon 08-23 48 20.
Namn* Företag Adress Postnummer Ort Telefon* Epost* Startdatum* Slutdatum* Ankomsttid och avresetid Antal personer* Klockslag* Övriga önskemål


Vasagatan 50, Stockholm | 08-23 48 70 | info@pressklubben.se