Duvel Café

Om oss

EUROPEISK MATKULTUR PÅ PRESSKLUBBEN...


Vi har hämtat inspiration av de europeiska ölländernas matkulturer. Belgiskt, tyskt och brittiskt möter svenska klassiker. Vi utforskar olika recept med belgisk öl integrerad i maten och som alltid följer vår meny den rådande säsongen med nya smaker. Vi presenterar en matupplevelse med förstklassiga råvaror. Allt inramat av vårt enorma utbud av belgiskt öl, samt viner från den gamla världen.

 

 

...OCH ETT ÖLÄVENTYR UTÖVER DET VANLIGA

 

Här på Pressklubben säljer vi inte bara öl utan här serverar vi upplevelser. Vi rör oss i en region som knappt är större än Småland och som övriga världen kallar Belgien. Vi kallar det hemma! Låt oss guida er genom saisoner och trappister via witbier och lambicer. Vi erbjuder både himmel och helvete. Turen går från Brugge i väst till Liège i öst. Vägen kantas av häxor eller stråtrövare, vättar eller jättar.


Jens Skrubbe bjuder in till ett öläventyr utöver det vanliga där du kan dansa med Duvel, sjunga med Slaapmutske och hänga med Hommelbier. Är du fast i tripelträsket? Låt oss hjälpa dig. Söker du minimala microöl eller pyttesmå picoöl? Absolut. Vill du dyka bland dubblarna? Varsågod! Pressklubben har öl för syrasökaren så väl som humlehuvudet. Träd in i vår värld med över 750 öl från 115 bryggerier!

 

Varmt välkomna!

 

Vasagatan 50, Stockholm | 08-23 48 70 | info@pressklubben.se